Serveis

Un servei proper, amb nom i cognom

El servei de traducció a Andorra

T’ofereixo un servei professional, proper i personalitzat perquè el teu projecte, sigui quin sigui, obtingui els resultats que desitges. En aquest apartat podràs consultar quins són els principals serveis que et puc oferir.

Tradueixo des del català, francès, castellà i anglès cap a aquests mateixos idiomes.

Tot i així, si tens algun dubte només has de posar-te en contacte amb mi i explicar-me en detall quin tipus de traducció necessites.

1) Traduccions jurades a Andorra

Documents oficials, amb segell i firma del traductor

Porto a terme traduccions jurades de certificats de tot tipus, des de certificats de naixement fins a certificats de nivell d’idioma.

També desenvolupo traduccions d’escriptures, tot tipus de contractes (constitució de societats, d’hipoteques, contractes de compra-venda, etc.) i plecs de bases.

Traducció documents genèrics Andorra

2) Traduccions de documents genèrics de tot tipus

Documents no oficials, sense segell ni firma del traductor

Serveis de traducció jurada a Andorra

Evidentment, a banda de treballar amb les traduccions jurades, també porto a terme qualsevol tipus de traducció, des d’articles periodístics a manuals d’instruccions, passant per publicacions divulgatives, etc. Qualsevol cosa que necessiti ser traduïda, la tradueixo.

3) Traduccions de llocs web

Qualsevol document de format on-line

Avui dia, gairebé qualsevol empresa disposa d’una pàgina web, una altra cosa és que aquesta tingui les traduccions necessàries per fer arribar el missatge al públic potencial. Si tens una pàgina web i la vols traduir, contacta’m.

traduccio de llocs web

Tots els drets reservats.